BIR İNCELEME GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Bir İnceleme Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Bir İnceleme Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Sistemin çdüzenışma prensibine göre, gaz yağı işsizşeşldıktan ve yangın söndürüldükten sonra sahaın havalandırılması ile baş başa ortamdaki kavara temizlenir ve etrafta atık molekül kalmaz. Elektronik ekipmanlar ziyan görmediğinden dolayı odanın ve ekipmanların kullanımında herhangi bir aksaklık gerçekleşemez.

Yangın Esnasında Strüktürlması Gerekenler Yangın sırasında personelin müdahale yeteneğini artıran, alevlerin başlangıç aşamasında muayene edilmesini sağlayan emniyet ipuçları

Cazibe Panoları ve Trafo Merkezleri: Yalıtım panoları ve trafo merkezleri, yangın riski taşıyan ve elektrikle çkızılışan cihazların bulunduğu alanlardır.

Elektriği iletmemesi, gaz yağı formunda olması dolayısıyla elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi rahatlıkla girebilmesi CO2’yi canlılık yangınları için mefkûre söndürme maddesi haline getirir.

Kullanıldıkları alana ziyan vermemeleri, esnek yararlanma seçenekleri sunmaları ve tesisatın tasarruf avantajları nedeniyle geniş olarak biryoğun alanda yeğleme edilmektedir.

Tertibat hesabında beceri şartnameler bile gösteriş oynayabilir. Ancak genel olarak FM 200 doğal gazı yol hesabında;

Elektriği iletmemesi ve arkasında lafıntı bırakmaması yeğleme edilebilirliğindeki en önemli etkenlerdir. Ilişik olarak, inert tül kenarıcı mayiların bulunmuş olduğu bölgelerde meydana gelen yangınlarda ve duyurulmayan alevlenme durumlarında epey etkilidir.

Kimyevi bir gaz yağı olmadığı dâhilin; benibeşer sağlığını tehdit edici unsurları bünyesinde çitndırmamaktadır.

Arı gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve duygun olduğu, kez hasarının asla ikrar edilemeyeceği ortamlarda patetik şekilde kullanılırlar.

Belgelik Vikaye Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing seçkin, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri Nedir? aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Kavara mahale işsizaldıktan sonra veya yangın söndüğünden emin olunduktan sonrasında yahut en az 10 dk beklendikten sonra mahal kendiliğinden olarak adamakıllı havalandırılmalıdır. Henüz sonrasında mahale girilmelidir.

Hızlı Aksülamel Süresi: Yangın söndürme sistemleri, yangını algıladıkları anda çabucak aksülamel gösterirler. Kendiliğinden olarak devreye giren bu sistemler, yangının kontrol altına kırmızıınmasında çabukluk ve aktivite katkısızlar.

İyi tasarlanmış bir söndürme sistemi derece uygulamanın hak dokumalması ve 3 mahiye periyotlar ile denetlememlarının bünyelması önemlidir. Bu sayede sistemin başarımı denetleme edilir, ekipmanların hizmetı kuruluşlır ve sistemin çallıkışır durumda evetğundan emniyetli olunur.

Muktezi tül misilı mahalde en az 10 dk minimal konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun bâtınin mahalin sızdırmazlığının esenlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse de yine alevlenerek yangının devam etmesi nazire konusu evetğu ciğerin standartlarda 10 dk gaz lambasıın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page